Pomidorų sriuba su krevetėmis

administratoriusKTVReceptai

brazilian-shrimp-soup1

Jums reikės: 6 arba 7 Kietaviškių pomidorų, pusės raudonojo svogūno, 300 gramų šaldytų krevečių, 50 g sūrio „Džiugas“, 150 g grietinėlės, kelių skiltelių česnako, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus.
Gaminimas: pomidorus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką pakepinkite keptuvėje ant aliejaus, sudėkite pomidorus ir palikite 10 – 15 minučių troškintis. Tuo pačiu metu kitoje keptuvėje paraleliai pakepinkite šaldytas krevetes. Vėliau įdėkite prieskonių: druskos, pipirų ir žolelių pagal skonį. Ištroškintą pomidorų masę susmulkinkite blenderiu ir supilkite į puodą, sudėkite krevetes ir kelias minutes viską pakaitinkite. Sriuba paruošta! Supilstę ją į lėkštes nepamirškite užtarkuoti sūrio. Skanaus!