Aštrus jautienos troškinys su ryžiais

administratoriusKTVReceptai

20161201_102646
Dviejų porcijų gamybai Jums prireiks: 200g jautienos nugarinės, 60g svogūno, 60g raudonos paprikos, 60g morkos, 200g grietinėlės, 30g pomidorų pastos, 2 skiltelių česnako, 150g ryžių, 6 vienetų vyšninių Kietaviškių pomidorų, truputį čili pipiro, druskos, pipirų ir cukraus. Gaminimas: jautieną ir daržoves supjaustome šiaudeliais. Jautieną apkepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus ir dedame pomidorų pastą. Viską dar šiek tiek pakepiname ir pilame grietinėlę bei troškiname kol jautiena suminkštės. Atskirai pasikepiname daržoves ir dedame į troškinį kepimo pabaigoje, kad daržovės nepersitroškintų. Pagardiname prieskoniais. Kepdami jautieną išsiverdame ryžius pasūdytame vandenyje. Viską pagaminę sudedame į lėkštes ir patiekiame kartu su pusiau pjaustytais vyšniniais pomidorais. Skanaus!