„Filo“ tešlos krepšeliai su vyšniniais Kietaviškių pomidorais

administratoriusKTVReceptai

images_blog_images_2_recipe_parmesan-basket_parmesan-basket-step92

Krepšeliams reikia: 4 lakštų „Filo“ tešlos ir kelių kiaušinių. Gaminimas: „Filo“ tešlą atšildykite ne iki galo. Imkite vieną tešlos lakštą, dėkite ant kiek didesnio kepimo popieriaus lakšto, aptepkite lydytu sviestu. Ant viršaus dėkite antrąjį tešlos lakštą, taip pat aptepkite lydytu sviestu. Taip suporuokite likusius tešlos lakštus, o vėliau iš jų išpjaukite apskritimus. Toliau į silikoninę formelę įdėkite „Filo“ tešlos apskritimus ir išspauskite, kad gautųsi krepšelio forma. Prieš kepant, į krepšelių vidurį, galima priberti sausų ryžių, kad kepant būtų palaikoma krepšelio forma. Orkaitėje kepame 8 minutes 170 laipsnių temperatūroje.
Įdarui reikės: vyšninių pomidorų, agurkų, ridikėlių, natūralaus varškės kremo, kietojo sūrio, kaparėlių, krapų ir pipirų. Gaminimas: į varškės kremą įtarkuokite sūrį, susmulkinus kaparėlius ir krapus. Savo nuožiūra sudėkite vyšninius pomidorus, agurkus ir ridikėlius. Tada beriame pipirų ir viską gerai išmaišome.