Šalta pomidorų sriuba

administratoriusKTVReceptai

kietaviskiu maistas7

Norite atsigaivinti kuo nors gaiviu ir greitai paruošiamu? Vienu geriausių Lietuvos restoranų pripažinto restorano „Gaspar‘s“ šefas Gaspar Fernandes dalijasi šaltos pomidorų sriubos receptu!

2 porcijoms Jums reikės:

  • 500 g įvairių rūšių „Kietaviškių“ pomidorų
  • 2 šaukštelių pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus
  • Vienos žaliosios citrinos sulčių
  • Kelių baziliko lapelių
  • Žiupsnelio raudonųjų pipirų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimas:

  1. Supjaustykite pomidorus į keturias dalis, sudėkite juos su kitais ingredientais į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės;
  2. Perkoškite masę per sietelį ir palikite valandai šaldytuve;
  3. Sriubą patiekite vėsiuose dubenėliuose;
  4. Apibarstykite raudonaisiais pipirais ir papuoškite vyšninių pomidoriukų puselėmis bei baziliko lapeliu.

Skanaus!