Šviežių daržovių salotos su lašiša

administratoriusKTVReceptai

KIETAVIŠKĖS8

Pavasario orai itin permainingi, o imunitetas šiuo metų laiku neretai būna nusilpęs. Tad dabar itin svarbu skirti dėmesį visavertei ir organizmą stiprinančiai mitybai. Laimei, kol laukiame lietuviškų pomidorų derliaus, šviežiomis daržovėmis – salotomis ir agurkais – galime džiaugtis visus metus. Na, o jei trūksta minčių įdomiems, maistingiems ir svarbiausia – gardiems, salotų receptams, pasiruoškite: subalansuotą maistą gaminančios bei tiekiančios kompanijos „Kūno kultūra“ virtuvės šefas Ignas Štuka jus nustebins netikėtomis skonių variacijomis ir paruošimo paprastumu.

Ingredientai (2 porcijoms):

  • 80 g sūdytos arba rūkytos lašišos
  • „Kietaviškių“ salotų asorti
  • Avokadas
  • Mėlynasis svogūnas
  • Keli kapariai
  • Blanširuotos žirnelių ankštys
  • Kinkanas arba kitas citrusinis vaisius
  • Šlakelis sezamų aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Gaminimas:

Pirmiausia į dubenėlius sudėkite rankomis plėšytas salotas – taip jos išlaikys maistines medžiagas. Tuomet dėkite kitus ingredientus. Nėra jokių griežtų taisyklių jų kiekiui – varijuokite pagal savo skonį.

Skanaus!