Salotos su mocarela ir saldžiais pomidoriukais

administratoriusKTVReceptai

Su mocarela

Salotoms užtenka kelių kokybiškų ingredientų, šiek tiek išmonės ir po kelių minučių galime džiaugtis skaniu bei visaverčiu patiekalu. Pagaliau įsiveržus pavasariui ir Kietaviškėse sunokus pirmiesiems pomidorams, subalansuotą maistą gaminančios bei tiekiančios kompanijos „Kūno kultūra“ virtuvės šefas Ignas Štuka siūlo per kelias minutes pagaminamų salotų receptą. Tad nuimkite laiką ir pirmyn!

Ingredientai (2 porcijoms):

  • Indelis mažų mocarelos sūrio rutuliukų
  • Šviežios „Kietaviškių“ ledo salotos vazonėlyje
  • Indelis saldžių „Kietaviškių“ vaikų pomidoriukų
  • Dvi saujelės gražgarsčių
  • 12 vnt. juodųjų alyvuogių
  • 6 vnt. saulėje džiovintų pomidorų
  • Kaparėliai (pagal skonį)
  • Pesto padažas
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Gaminimas:

Rankomis suplėšykite ledo salotą ir sudėkite į dubenėlius. Ant viršaus išdėliokite kitus ingredientus ir viską apšlakstykite pesto padažu. Paprasčiau nebūna!