Kuskuso salotos su feta

administratoriusKTVReceptai

Kuskuso salotos

Įsibėgėjus vasarai, kai norisi valgyti lengvai ir sveikai, dažnai pritrūkstame naujų idėjų. Šįkart subalansuotą maistą gaminančios ir propaguojančios „Kūno kultūros“ virtuvės šefas Ignas Štuka dalijasi lengvu kuskuso salotų su feta receptu, kuris bus idealus lengvai vakarienei arba priešpiečiams į darbą: paprasta pagaminti, lengva ir maistinga. 

Ingredientai (2 porcijoms):

  • 140 g kuskuso;
  • 200 g vynuoginių pomidorų (šefas naudojo „Kietaviškių“);
  • 1 trumpavaisis agurkas;
  • 200 g fetos sūrio;
  • Saujelė juodųjų alyvuogių;
  • Saujelė gražgarsčių.
  1. Kuskuso kruopas užpilkite karštu vandeniu, uždenkite folija ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Taip kruopos nesulips ir išliks birios.
  2. Daržoves ir fetos sūrį supjaustykite ir sumaišykite su kuskusu.

Skanaus!