Bruschetta su serano kumpiu

administratoriusKTVReceptai

KIETAVISKES4

Ilgiems rudens vakarams, kai reikia greitai pavaišinti netikėtai užsukusius svečius, restorano HEALTH virtuvės šefas Artūras Lapajevas turi paprastą ir greitą receptą, kuris nepaliks abejingų.

 

INGREDIENTAI:

Duonelė skrudinimui   4 riek.

Serano kumpis   50 g.

Gintariniai pomidorai (šefas naudojo Kietaviškių)   50 g.

Vyšniniai pomidorai (šefas naudojo Kietaviškių 50 g.

Ridikėliai   25 g.

Agurkai (šefas naudojo Kietaviškių)   80 g.

Pesto padažas   50 g.

Alyvuogių aliejus   25 ml.

Česnakas   1-2 skilt.

Druska   2 g.

Malti juodieji pipirai   1 g.

 

GAMINIMAS:

  1. Pomidorus susmulkiname norimo dydžio gabalėliais (šefas pataria smulkesniais)
  2. Su daržovių skustuku supjaustome agurką plonomis juostomis
  3. Ridikėlius supjaustome griežinėliais
  4. Pertepame alyvuogių aliejumi, įtriname česnaku ir paskrudiname duonelę, vėliau ją gausiai pertepame pesto padažu.
  5. Ant apteptos duonelės dėliojame visus ingredientus
  6. Patiekiame pabarstę pipirais ir druska pagal skonį

 

Skanaus!