


Naujienos
10 patarimų tėvams ir ekskursija į didžiausią šalies šiltnamį
Gegužė – idealus laikas keisti mitybos įpročius ir laimėti „daržovių karą“. Šiuo metu Lietuvoje užauginti pomidorai, agurkai bei įvairių rūšių salotos jau pasiekė prekybos centrus, tad rinktis tikrai yra iš ko. Kaip paskatinti vaikus ...
Bruschetta su serano kumpiu
Ilgiems rudens vakarams, kai reikia greitai pavaišinti netikėtai užsukusius svečius, restorano HEALTH virtuvės šefas Artūras Lapajevas turi paprastą ir greitą receptą, kuris nepaliks abejingų. INGREDIENTAI: Duonelė skrudinimui ...
Izraelietiška kiaušinienė
Norint paįvairinti savo savaitgalio pusryčių meniu visai nebūtinai ilgai sukti galvą. Restorano HEALTH virtuvės šefas Artūras Lapajevas tokiais rytais siūlo išmėgti šį Izraelietiškos kiaušinienės receptą. INGREDIENTAI: ...
Ant grilio keptų daržovių salotos su ožkos sūriu ir pesto padažu
Kol lepinamės puikiais orais, o grilis – mūsų nepakeičiamas palydovas iškylose, sveiko maisto restorano HEALTH virtuvės šefas Artūras Lapajevas dalijasi ant grilio keptų daržovių salotų su ožkos sūriu ir pesto padažu receptu. ...
Sūrio ir pomidorų užtepėlė
Vasarą iškylaujant dažniausiai norisi ko nors lengvo ir skanaus. Subalansuotą maistą gaminančios ir propaguojančios „Kūno kultūros“ virtuvės šefas Ignas Štuka dalijasi lengvu sūrio ir pomidorų užtepėlės receptu, kuris paskanins bet ...
Vasaros hitas: grilis ir daržovės jus nustebins
Įsibėgėjus vasarai, išvykos į gamtą ir grilio patiekalai tampa vienu pagrindinių laisvalaikio praleidimo būdų. Pasikepti mėsą gamtoje yra įprasta, tačiau vis dažniau grilis naudojamas ir kitiems maisto produktams, juk čia tereikia tik ...
Produkcija
Receptai
Klientai





Kontaktai
UAB „Kietaviškių gausa“
Šiltnamių g. 2
Kareivonių k., Kietaviškių sen.
LT-21411 Elektrėnų sav.
Tel. / faks. (8~5) 284 4746,
El. p. info@kgausa.lt